Dierenambulance Zaanstreek

Wat is de beste vloer voor in de dierenkliniek?

Geplaatst op

Veel mensen hebben nog niet gehoord over de gietvloer. Dat is erg jammer. Waarom? Omdat het een superbetrouwbare vloer is. In deze blog nemen we een aantal voorbeelden met je door. Dat gaat je zeker helpen om de juiste keuze te maken wanneer jij een vloer gaat uitzoeken voor je dierenkliniek. Zin in een beetje inspiratie? Lees dan snel verder. 

De voordelen van een gietvloer

Het is voor veel mensen nog niet helemaal duidelijk wat een gietvloer eigenlijk is. Daarom nemen we dit graag met je door in deze blog. In feite komt het erop neer dat het een vloer is die gemaakt is van kunststof. Deze is heel gemakkelijk te gieten over een andere egale vloer, bijvoorbeeld een betonvloer of tegelvloer. Deze zien we ook vaak liggen in klinieken. Daarmee is de gietvloer een ideale vloer om je kliniek een update te geven. Daarnaast spelen er ook nog een aantal andere dingen mee, denk daarbij aan: 

  • de vloer is ideaal om schoon te maken, want deze kan tegen schoonmaakmiddelen
  • kan tegen zuren
  • is krasbestendig
  • zeer flexibele in combinatie met vloerverwarming
  • is niet stoffig en scheurt niet zo gemakkelijk als een betonvloer
  • kan in alle kleuren geleverd worden, dus ook in een betonlook vloer

Niet alleen in de kliniek is het handig om een gietvloer te hebben. Ook in de verblijven van dieren is de vloer erg makkelijk. Dit natuurlijk vanwege het feit dat de vloer zo makkelijk schoon te maken is. 

De vloer heeft zich in de medische en industriële contexten bewezen. Zo is het echt wat je noemt de ideale vloer voor in een moderne dierenkliniek. 

Wil je meer weten over dieren, verzorging van dieren en aanverwante onderwerpen? Lees dan verder op ons forum. Zo ben je altijd op de hoogte van het nieuws.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden